Over ons

"Omdat met chocolade zoveel meer kan"

Passie voor chocolade

"Altijd vers en hoge kwaliteit"

 

Bij Bonbonnina werken wij uitsluitend met Belgische recepten en chocolades. Wij bieden 100% handgemaakte, verse bonbons aan en een keur aan andere chocoladeproducten gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. Zo werken wij uitsluitend met chocolades die vervaardigd zijn van duurzaam geteelde cacaobonen en gebruiken wij verse room, boter, gebrande noten en fruit. Onze producten worden vervaardigd in ons eigen atelier in Leiden. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd; van inkoop van de ingrediënten tot en met de productie, verpakking en levering. Daardoor is de kwaliteit van onze producten gegarandeerd.

"Vakvrouwschap"

 

In eerste instantie heb ik de basisopleiding chocolaterie gevolgd bij het Bakery Institute in Zaandam en stage gelopen bij patisserie en chocolaterie Unlimited Delicious in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Om het vak uiteindelijk echt tot in de puntjes te kunnen beheersen, heb ik van 2013 tot en met 2015 een opleiding tot ambachtelijk chocoladebewerker gevolgd in België. Tijdens deze opleiding groeide mijn passie voor het werken met chocolade en nog voor het einde van de opleiding heb ik Bonbonnina opgericht.

"Eindeloze mogelijkheden"

 

Op het gebied van chocolade zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij jouw relatiegeschenken persoonlijk en op maat maken zodat je een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten; van bonbons met bedrijfslogo tot chocoladestukken toegesneden op jouw bedrijfsactiviteiten. Ook voor originele bruidsbedankjes, workshops of cadeaupakketten ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Voor het plaatsen van een bestelling, voor vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

 

 

 

 

 

 

Bonbonnina Chocolates in Lisse | Tel: 06 387 12 654 | info@bonbonnina.nl