Relatiegeschenken

"Omdat met chocolade zoveel meer kan"

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk of kerstgeschenk? Zoek je een originele give away voor tijdens jouw bedrijfsopening of voor de promotie van jouw bedrijf? Of heb je een jubileum te vieren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse mogelijkheden voor elk budget.

 

Zo bieden wij bijvoorbeeld luxe geschenkpakketten aan met bubbels of wijn, inclusief handgemaakte chocolade met jouw bedrijfslogo er op. Of wat dacht je van een bos chocoladetulpen of een pakketje met gekleurde chocoladetulpen voor jouw (buitenlandse) relaties? Ook bonbons met jouw bedrijfslogo er op kunnen wij in een mooie verpakking verzorgen, zodat jij aan jouw klanten op een originele manier kunt laten zien hoe blij je met ze bent. Of geef jouw (potentiƫle) klanten jouw visitekaartje in chocolade zodat jij een onuitwisbare indruk bij ze achterlaat.

 

Heb je liever een andere samenstelling van jouw cadeaupakketten of heb je zelf een bijzondere wens of idee? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee zodat jij een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten.

Relatiegeschenken

 

Bonbonnina Chocolates in Lisse | Tel: 06 387 12 654 | info@bonbonnina.nl