Chocolade abonnement

Ben jij dol op chocolade? En houd je van luxe voor jezelf? Geef jezelf dan een chocolade abonnement cadeau en ontvang elke maand een verrassingspakket met heerlijke, handgemaakte chocolade. Iedere maand pure verwennerij voor de echte chocoholics onder ons.

En het is feest !!!

Chocolaterie Bonbonnina bestaat in februari 2020 vijf jaar en jij viert mee! Sluit dit jaar een Chocoholic abonnement van zes maanden af en ontvang bij de eerste zending een extra chocolade cadeautje ter waarde van € 5,00. Zo kun je extra lang genieten van die heerlijke handgemaakte chocoladeproducten.

Pure verwennerij op je deurmat

Je ontvangt een heus verwenpakket met iedere keer andere chocolade, bijvoorbeeld luxe repen met eetbare bloemen of gemengde noten of gedroogd fruit, gekleurde chocoladetulpen, heerlijke verse bonbons en thema chocolade rondom de feestdagen. En geen gedoe met afhalen, want de chocolade valt gewoon bij jou thuis op de deurmat. Super makkelijk en je hebt altijd wat lekkers in huis.

Verjaardagscadeau
Zo’n heerlijk chocolade pakket is natuurlijk ook superleuk om als verjaardagscadeau weg te geven aan een vriendin, vriend, collega of familielid. Je kunt deze daarom ook eenmalig bestellen en naar het betreffende adres laten sturen.

Hoe werkt het?

Het chocolade verrassingspakket wordt in de eerste week van de maand verstuurd.* Bij Bonbonnina kiezen we ervoor om de chocolade niet in een fancy verzenddoos te versturen. Een gelikte verpakking is natuurlijk mooi, maar ook een stuk duurder en wij leveren liever meer chocolade voor hetzelfde geld, zodat jij langer van jouw chocoladepakket kunt genieten.

* Uitzondering op de regel: Wij versturen geen chocolade als het buiten warmer is dan 22 graden, want dan kan de chocolade tijdens de verzending gaan smelten en dat is natuurlijk doodzonde. In de zomer kan het dus gebeuren dat je verrassingspakket later wordt bezorgd.

Proefkonijn

19,95 per keer

eenmalig genieten
 • Zorgeloos uitproberen
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
Aanvragen

Fijnproever

17,95 per maand

3 maanden genieten
 • 3 maanden gegarandeerd genieten
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
 • Loopt automatisch af
 • Verlengen altijd mogelijk
Abonneren

ChocoholicAanbevolen

14,95 per maand

6 maanden genieten
 •  6 maanden gegarandeerd genieten
 •  Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
 • Loopt automatisch af
 • Verlengen altijd mogelijk
 • Meer chocolade voor minder
Abonneren

Iemand anders verrassen?

Wil je dit verrassingspakket cadeau geven aan iemand? Als verjaardagscadeau of voor moederdag of vaderdag? Daar is ons Proefkonijn pakket voor! Deze kan eenmalig besteld worden. Extra leuk natuurlijk met een kaartje erbij. Dat doen wij voor je, voor slechts € 1,50 extra. Jij bepaalt wat er op het kaartje moet komen te staan en wij stoppen het erbij.

Hoe kan er betaald worden?

Bedragen per maand of eenmalig zijn inclusief btw en verzendkosten*. Het Fijnproever en Chocoholic abonnement dienen in één keer betaald te worden. Hiervoor ontvang je van ons een factuur. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag om jouw eerste heerlijke verwenpakket samen te stellen. Geen zorgen over stilzwijgende verlengingen, je abonnement loopt automatisch af. Al is het natuurlijk geen enkel probleem om te verlengen.

* De genoemde bedragen voor de chocolade abonnementen gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland geldt een toeslag in verband met hogere verzendkosten.

Aanmelden

  Jouw gegevens:


  Pakket / Abonnement:

  Opmerkingen en / of persoonlijke boodschap:

  Afleveradres

  Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!