Maatwerk chocolade

Of het nu gaat om een chocoladecadeau voor die ene speciale persoon die binnenkort Abraham of Sarah ziet, een bijzonder huwelijksbedankje voor jouw bruiloftsgasten of mooie gepersonaliseerde bonbons voor jouw jubileum. Maatwerk doet wenkbrauwen fronsen!

De mogelijkheden van chocolade zijn eindeloos, van horeca tot uitvaart. Maatwerk om trots op te zijn.

Zo maken wij bijvoorbeeld halffabricaat chocoladeproducten waarmee je jouw speciale desserts nog specialer kunt maken of verfijnde bonbons die het kopje koffie na het dessert echt af maken. En uitvaartondernemers kunnen wij helpen een uitvaart nog persoonlijker te maken met bonbons die passen bij het leven van de overledene.

Chocoladestukken

Met een handgemaakt chocoladestuk, die helemaal naar jouw wensen is gemaakt, steel je echt de show bij een feestelijke gelegenheid.

Huwelijksbedankjes

Ben je op zoek naar het perfecte en meest originele huwelijksbedankje voor jullie gasten? Kijk dan eens hier!

Jubileum

Een jubileum is een mijlpaal en dat wordt natuurlijk gevierd met gepersonaliseerde bonbons. Een jaartal, afbeelding of foto op chocolade voor jouw gasten? Het kan allemaal.

Horeca

Blijf je concurrenten voor met unieke chocoladeproducten waarmee jij jouw klanten verrast.

Uitvaart

Een uitvaart hoeft al lang niet meer afgesloten te worden met een plakje cake bij de koffie. Kijk hier voor de smaakvolle mogelijkheden.

Andere wensen?

Heb je zelf ideeën of wensen ten aanzien van een chocoladeproduct op maat? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee!

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!