Relatiegeschenken

Zoek je een originele give away voor tijdens jouw bedrijfsopening of voor de promotie van jouw bedrijf? Of heb je een jubileum te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse mogelijkheden voor elk budget.

Voor een opvallend en superlekker relatiegeschenk ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo bieden wij bijvoorbeeld luxe cadeaupakketten aan met bubbels of wijn, inclusief handgemaakte chocolade met jouw bedrijfslogo er op. Of wat dacht je van een bos chocoladetulpen of een pakketje met gekleurde chocoladetulpen voor jouw (buitenlandse) relaties? Ook bonbons met jouw bedrijfslogo er op kunnen wij in een mooie verpakking voor je verzorgen, zodat jij aan jouw klanten op een originele manier kunt laten zien hoe blij je met ze bent. Of geef jouw (potentiële) klanten jouw visitekaartje in chocolade zodat jij een onuitwisbare indruk bij ze achterlaat.

Cadeaupakketten

Een cadeaupakket kun je natuurlijk uit zo een standaard brochure bestellen, maar als je echt op wilt vallen, kijk dan eens hier.

Logobonbons

Benadruk de kwaliteit van jouw bedrijf met unieke, exclusieve en handgemaakte bonbons met jouw bedrijfslogo erop!

Visitekaartjes van chocolade

Een visitekaartje van chocolade is een unieke, originele en smakelijk attentie die je gemakkelijk meeneemt naar een zakelijke afspraak.

Tulpen van chocolade

Typisch Nederlands! Onze chocoladetulpen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit relatiegeschenk is bij uitstek geschikt voor buitenlandse relaties.

Bedankjes op maat

Wil je met jouw bedrijf echt opvallen bij jouw klanten? Kies dan voor een uniek bedankje op maat!

Andere wensen?

Heb je zelf ideeën of wensen ten aanzien van een chocoladeproduct op maat? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee zodat jij een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!