Relatiegeschenken

Relatiegeschenken kunnen het het hele jaar door worden gegeven en je hoeft echt niet te wachten tot de kerst om aandacht te geven aan jouw klanten. Dus ben je op zoek naar een originele give away voor tijdens jouw bedrijfsopening of voor de promotie van jouw bedrijf? Heb je een jubileum te vieren of wil jij een klant bedanken met een uniek cadeau waar echt aandacht aan is besteed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk voor elk budget een opvallende relatiegeschenken maken.

maatwerk-chocoladeproducten
relatiegeschenken-op-maat

Voor opvallende en superlekkere relatiegeschenken ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo bestel je heel eenvoudig een zakelijk choco cadeau, waarbij wij een verrassingspakket met handgemaakte chocolade naar jouw klant opsturen. Of wat dacht je van gekleurde chocoladetulpen voor jouw relaties? Ook bonbons met jouw bedrijfslogo er op kunnen wij in een mooie verpakking voor je verzorgen, zodat jij aan jouw klanten op een originele manier kunt laten zien hoe blij je met ze bent. Of geef jouw (potentiële) klanten jouw visitekaartje in chocolade zodat jij een onuitwisbare indruk bij ze achterlaat.

Zakelijk choco cadeau

Wil je een klant bedanken met een origineel cadeautje en deze echt aandacht geven? Je regelt het hier met slechts een paar muisklikken!

Logobonbons

Benadruk de kwaliteit van jouw bedrijf met unieke, exclusieve en handgemaakte bonbons met jouw bedrijfslogo erop!

Visitekaartjes van chocolade

Een visitekaartje van chocolade is een unieke, originele en smakelijk attentie die je gemakkelijk meeneemt naar een zakelijke afspraak.

Tulpen van chocolade

Typisch Nederlands! Onze chocoladetulpen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit relatiegeschenk is bij uitstek geschikt voor buitenlandse relaties.

Bedankjes op maat

Wil je met jouw bedrijf echt opvallen bij jouw klanten? Kies dan voor een uniek bedankje op maat!

Andere wensen?

Heb je zelf ideeën of wensen ten aanzien van een chocoladeproduct op maat? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee zodat jij een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!