Cadeaupakketten

Cadeaupakketten kunnen in verschillende maten en met verschillende inhoud gemaakt worden. Helemaal naar jouw wensen zodat het pakket de uitstraling krijgt die jij wilt. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken. Prijzen op aanvraag.

Cadeaupakket met exclusieve dessertwijn en chocolade

Wil je echt uitpakken met een exclusief relatiegeschenk? Dan hebben wij deze luxe mand voor je, gevuld met een exclusieve fles Rubis dessertwijn, een luxe doos met onze handgemaakte bonbons van 250 gram en een grote reep chocolade met jouw visitekaartje of bedrijfslogo er op.

Cadeaupakket met prosecco en logo bonbons

Een super feestelijk relatiegeschenk vormt deze luxe mand met een heerlijke fles prosecco en een mooie transparante doos bonbons met jouw bedrijfslogo er op. De bonbons kunnen ook voorzien worden van een andere afbeelding, zoals bijvoorbeeld een foto.

Luxe relatiegeschenk met wijn en gepersonaliseerde chocolade

Het juiste relatiegeschenk vinden kan een beste kluif zijn, maar hiermee ga je écht een ‘wauw-effect’ achterlaten! Dit relatiegeschenk bevat een mooie fles rode wijn met een grote reep chocolade. Niet zomaar een reep chocolade, maar één met jouw visitekaartje van chocolade erop.

Een klein maar fijn, zorgvuldig samengesteld cadeaupakket

Wil je een leuk relatiegeschenk geven, maar hoeft het allemaal niet zo groots? Dan hebben wij het klein maar fijn pakket voor je. Dit leuke cadeaupakket bestaat uit een houten dienblad met een flesje prosecco en een grote reep chocolade met jouw visitekaartje van chocolade er op.

Cadeaupakketten in alle vormen én maten.

Hieronder enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Contact opnemen

Neem gerust vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!