Skip to main content
 

Voor de leukste en lekkerste workshops chocolade en bonbons maken

In een relaxte sfeer genieten met jouw eigen groep, ook als je maar met 4 personen bent

 

Voor de leukste en lekkerste workshops chocolade en bonbons maken

In een relaxte sfeer genieten met jouw eigen groep, ook als je maar met 4 personen bent

 

Voor de leukste en lekkerste workshops chocolade en bonbons maken

In een relaxte sfeer genieten met jouw eigen groep, ook als je maar met 4 personen bent

 

Voor de leukste en lekkerste workshops chocolade en bonbons maken

In een relaxte sfeer genieten met jouw eigen groep, ook als je maar met 4 personen bent

Voor wie:

Bedrijfsuitje

Wil je een leuk teamuitje organiseren voor jouw medewerkers of collega’s? Kom dan voor een chocolade workshop naar chocolaterie Bonbonnina. Samen maken jullie de lekkerste bonbons en genieten jullie van een gezellige middag of avond, waarbij er natuurlijk genoeg te snoepen valt. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor grote, maar ook zeker kleinere teams.

Teambuilding

Het versterken van de samenwerking binnen jouw team hoeft helemaal niet saai te zijn en een workshop bonbons maken is voor iedere medewerker geschikt. Maak samen bonbons of een chocoladestuk tijdens één van de workshops chocolade. Iedereen is ontspannen bezig en toch wordt er hard gewerkt aan een beter team en meer motivatie.

Particulieren

Ben je op zoek naar een leuke en lekkere activiteit in de Bollenstreek samen met jouw vriendinnen of familie? Chocolaterie Bonbonnina heeft diverse workshops chocolade voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendinnendag of familiedag. Kom met jouw eigen groep genieten van de lekkerste chocolade!

chocolade-workshop

Wat maakt een chocolade workshop bij chocolaterie Bonbonnina zo bijzonder

 • Wij geven alleen workshops aan privé groepen. Je bent dus altijd alleen met jouw eigen groep bezig.
 • Ook kleine groepen zijn welkom.
 • Een workshop chocolade maken is inclusief uitleg en materialen.
 • De workshop wordt gegeven op de dag en tijd die jullie het beste uitkomt. Je zit dus niet aan vooraf vastgestelde data en tijdstippen vast.
 • Jullie krijgen persoonlijke begeleiding tijdens de workshop.
 • Jullie maken zelf bonbons van A tot Z aan de hand van professionele recepten. Daarbij maken jullie verschillende smaken bonbons, zodat jullie die aan het einde met elkaar kunnen uitwisselen en jullie met een doosje vol heerlijke bonbons (circa 250 gram) weer naar huis gaan om thuis van na te genieten.
 • In de pauze zien jullie een leuke film over de productie van cacao, het basis ingrediënt van chocolade.
 • Tijdens de workshop krijgen jullie een proeverij van enkele bijzondere chocolades.
 • De workshops chocolade worden gegeven in onze productieruimte in Lisse.
 • Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje en mag het eens anders dan anders zijn en willen jullie vooral genieten? Dan is de workshop chocolade proeven jullie op het lijf geschreven!

Onze workshops

Workshop bonbons maken

Tijdens deze workshop maken jullie jullie eigen bonbons helemaal zelf van A tot Z aan de hand van professionele recepten. Hierbij gebruiken we uiteraard echte Belgische chocolade. Na de workshop neem je deze bonbons (circa 250 gram per persoon) natuurlijk lekker mee naar huis, verpakt in een mooi doosje. Leuk om aan iemand cadeau te geven of om lekker zelf op te eten! Ook proeven we een aantal hele speciale chocolades, die je niet zomaar in de winkel vindt, en onderwerpen we onze smaakpapillen aan een echte smaaktest. Proef jij het verschil tussen de verschillende chocoladesoorten?

Duur: Deze workshop duurt ± 2,5 uur.

Kosten: Tot en met 4 personen €220,00 (incl. btw). Elke extra deelnemer kost €49,50 per persoon extra.

Capaciteit: Maximaal 15 personen.

Start: De datum en tijd worden in overleg afgestemd.

Workshop bonbons en pindarotsjes maken

Maak tijdens deze workshop jouw bonbons helemaal zelf met behulp van professionele recepten. Na de workshop neem je deze bonbons (circa 250 gram per persoon) natuurlijk lekker mee naar huis, verpakt in een mooi doosje. Daarnaast maken jullie ook pindarotsjes van vers gebrande pinda’s en echte Belgische chocolade, die je in een mooi transparant zakje verpakt. Dat wordt thuis nagenieten van al dat zelfgemaakte lekkers! Ook proeven we een aantal hele speciale chocolades, die je niet zomaar in de winkel vindt, en onderwerpen we onze smaakpapillen aan een echte smaaktest. Proef jij het verschil tussen de verschillende chocoladesoorten?

Duur: Deze workshop duurt ± 3 uur.

Kosten: Tot en met 4 personen €250,00 (incl. btw). Elke extra deelnemer kost €57,00 per persoon extra.

Capaciteit: Maximaal 15 personen.

Start: De datum en tijd worden in overleg afgestemd.

Workshop chocolade proeven

Ben je voor jouw personeelsuitje op zoek naar een heel ander en vooral bijzonder uitje? En willen jullie samen genieten van de lekkerste chocolades zonder veel gedoe? Dan is deze interactieve chocoladeproeverij geknipt voor jullie! Deze proeverij is ook superleuk voor personeelsverenigingen en kan ook online gegeven worden. De verschillende chocolades, die we gaan proeven, worden dan van te voren per brievenbuspost naar de deelnemers gestuurd. Tijdens deze chocoladeproeverij gaan we ontdekken, dat er nog best veel komt kijken bij het proeven van chocolade. Sterker nog: chocolade proeven is nog moeilijker dan wijn proeven! Dus heb je zin in een smakelijke uitdaging? Meld je dan nu aan!

Duur: Deze workshop duurt ± 1,5 uur.

Kosten: €35,00 per persoon (incl. btw).

Capaciteit: Minimaal 10 personen.

Start: De datum en tijd worden in overleg afgestemd.

Kun je er zelf nog geen chocola van maken?

Laten we dan eens kennismaken!

Alles begint bij een persoonlijke kennismaking. Heb jij vragen over één van onze workshops of speciale wensen?
Dan denken wij graag met jou mee.

Aanmeldformulier workshop

Ja, ik wil mij aanmelden voor één van de workshops!

  Contact opnemen

  Voor het plaatsen van een bestelling, het boeken van een workshop, vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

  Contact opnemen met Bonbonnina