Skip to main content

Workshops chocolade maken

Voor de leukste workshops chocolade maken ben je bij chocolaterie Bonbonnina in Gelderland aan het juiste adres! Ben je met een kleine groep en wil je samen met jouw vriendinnen, collega’s of familie toch een leuk uitje regelen? Geen probleem, want wij geven alleen chocolade workshops aan privé groepen. De workshops chocolade maken, waarbij je zelf bonbons maakt, zijn altijd supergezellig en heel geschikt voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendinnendag of familiedag. Daarnaast zijn de chocolade workshops ook heel geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

We geven de workshops chocolade en bonbons in onze eigen productieruimte in Brummen. Tijdens de chocolade workshop maken jullie zelf bonbons aan de hand van professionele recepten. Daarbij maken jullie verschillende smaken bonbons, zodat jullie die aan het einde met elkaar kunnen uitwisselen. Aan het einde van de workshop bonbons maken gaan jullie met een doosje vol heerlijke, zelfgemaakte bonbons weer naar huis om thuis van na te genieten.

Willen jullie liever vanuit jullie luie stoel genieten van de lekkerste en meest bijzondere chocolade of wil je samen met jouw thuiswerkende collega's wat leuks doen? Dan is de (online) chocolade proeverij jullie op het lijf geschreven!

Een workshop chocolade is voor iedereen

Hieronder vind je het overzicht aan chocolade workshops van Bonbonnina.

Workshop bonbons maken

Heb je altijd al eens jouw eigen bonbons willen maken? Dan is deze chocolade workshop perfect voor jou en jouw eigen groep!

Chocolade proeverij

Geniet tijdens deze proeverij van zeldzame chocolades en bijzondere bonbons!

Workshop chocolade en pindarotsjes maken

Kun jij ook geen genoeg krijgen van chocolade? Kies dan voor deze workshop chocolade maken waarbij je naast jouw eigen bonbons ook heerlijke pindarotsjes maakt.

Workshop bonbons maken voor gevorderden

Heb jij al eens een workshop chocolade gevolgd en smaakte deze naar meer? Dan is de workshop voor gevorderden echt iets voor jou!

Contact opnemen

Voor het plaatsen van een bestelling, het boeken van een workshop, vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!