Workshops chocolade

Ben je op zoek naar een leuke en lekkere activiteit in de Bollenstreek samen met jouw vriendinnen, collega’s of familie? Bonbonnina heeft diverse workshops chocolade voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendinnendag of familiedag. De workshops zijn ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Of wil je liever met zijn tweeën komen? Boek dan de exclusieve workshop chocolade privé voor twee!

De workshops chocolade worden gegeven in onze productieruimte in Lisse. Kom je met een groep groter dan 15 personen? Dan wordt de workshop gegeven op een nabijgelegen locatie in Lisse, die hier ook zeer geschikt voor is. Indien gewenst kan de workshop ook op een andere locatie worden gegeven; er zal dan, in overleg en mogelijk tegen meerkosten, een aangepast programma worden aangeboden.

Workshops voor iedereen

Hieronder het overzicht aan chocolade workshops door Bonbonnina.

Workshop bonbons maken

Heb je altijd al eens jouw eigen bonbons willen maken? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Workshop tulpen van chocolade

Maak tijdens deze bijzondere workshop jouw eigen, unieke gekleurde chocolade tulpen en vul ze daarna met heerlijke home-made hazelnootpraliné.

Workshop bonbons en pindarotsjes

Kun jij ook geen genoeg krijgen van chocolade? Kies dan voor deze workshop waarbij je naast jouw eigen bonbons ook heerlijke pindarotsjes maakt.

Workshop bonbons maken voor gevorderden

Heb jij al eens een workshop chocolade gevolgd en smaakte deze naar meer? Dan is de workshop voor gevorderden echt iets voor jou!

Workshop chocolade privé voor twee

Wil jij alleen met jouw geliefde, beste vriendin, zus of moeder een workshop chocolade volgen zonder anderen erbij? Dan is de workshop privé voor twee dé workshop voor jullie!

Contact opnemen

Voor het plaatsen van een bestelling, het boeken van een workshop, vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!