Breekchocolade in luxe vensterdoos

12,95 incl. BTW

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stoer, lekker en origineel cadeau, dat je makkelijk kunt weggeven? Zoek niet verder! Dit robuuste stuk breekchocolade in een luxe vensterdoos wordt door ons gemaakt van echte Belgische chocolade en is gedecoreerd met een luxe notenmix en sappige cranberries. Het een traktatie voor de smaakpapillen van de ontvanger en het kan ook makkelijk gedeeld worden met anderen. Hierdoor is het een perfect cadeau voor het creëren van gezellige momenten, bijvoorbeeld tijdens een korte break op het werk. Precies wat je nodig hebt!

Deze breekchocolade is een heerlijk verwenmoment bij een kopje koffie of thee, waarbij je samen met jouw medewerkers of collega’s van een stuk van deze heerlijke chocolade kunt genieten. Het chocoladestuk heeft een gewicht van circa 340 gram, dus er is zeker genoeg om te delen. Wees wel gewaarschuwd, want het kan moeilijk zijn om ervan af te blijven!

Wij verpakken de chocolade in een mooie, transparante vensterdoos, waardoor de heerlijke chocolade direct zichtbaar is en de ontvanger laat watertanden. Het is een geschenk dat je met trots kunt presenteren en overhandigen aan een gewaardeerde klant, medewerker of collega.

Je kunt kiezen uit witte, pure of melkchocolade, zodat je het perfecte geschenk kunt afstemmen op de smaakvoorkeuren van de ontvanger. Of je nu gaat voor de romige zachtheid van witte chocolade, de intense smaak van pure chocolade, of de klassieke zoetheid van melkchocolade, één ding is zeker: dit cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan dit chocolade cadeau? Dat kan. We kunnen een kaartje van chocolade maken met jouw persoonlijke boodschap en/of bedrijfslogo er op. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, zodat jij het meest passende relatiegeschenk kunt laten maken.

Extra informatie

Smaak

Puur, Melk, Wit