Skip to main content

Webshop chocolade cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder chocolade cadeau voor jouw medewerkers, leveranciers of klanten? Een leuke attentie, die anders is dan anders en waarmee jij op een originele manier jouw waardering kunt laten blijken? Hier bestel je in een handomdraai de leukste handgemaakte chocolade cadeaus. Een luxe pakket met verschillende chocoladesoorten, een doos met de lekkerste bonbons, een stoer stuk breekchocolade of chocolade met een persoonlijke boodschap. Wat je ook kiest, jij geeft in elk geval een stukje erkenning cadeau in de vorm van chocolade.

Hoe werkt het?

Bestellen is mogelijk vanaf 10 stuks. Bij chocolaterie Bonbonnina maken we alle chocolade cadeaus met de hand en zo vers mogelijk. Houd daarom rekening met een levertijd van één à twee weken nadat jouw bestelling is geplaatst. Verder verzenden wij de chocolade cadeaus naar één adres, zodat jij ze persoonlijk kunt overhandigen aan jouw zakelijke relaties. Wil je de chocolade cadeaus naar verschillende adressen laten verzenden? Neem dan even contact met ons op.

Tot slot: Wij versturen geen chocolade bij temperaturen boven 22 graden, omdat we dan de kwaliteit niet meer kunnen garanderen. In de zomer kan het dus gebeuren dat jouw bestelling later wordt bezorgd.

Kun je er zelf nog geen chocola van maken?

Laten we dan eens kennismaken! Alles begint bij een persoonlijke kennismaking. Heb jij vragen over ambachtelijk gemaakte chocoladecadeaus voor jouw relaties of heb je andere wensen? Dan denken wij graag met jou mee.

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!