Skip to main content

Wat ze vinden van Bonbonnina?

Nina Liesker is met Bonbonnina een ondernemende chocolatier. Kwaliteit en creativiteit, dat zijn de twee woorden die te binnen schieten wanneer Jacobs Douwe Egberts aan Bonbonnina denkt. Als Jacobs Douwe Egberts schakelen we voor diverse projecten voor onze relaties met Nina omdat ze meedenkt, zeer goede kwaliteit levert en veel creatieve oplossingen zelf aandraagt.

Gerco RoosendaalJacobs Douwe Egberts Professional

De bonbons van Bonbonnina zien er op het eerste gezicht al heerlijk uit! En als je dan ook nog je eigen logo scherp en met de juiste kleuren op de bonbons ziet staan dan weet je dat als je dat aan je klanten geeft ze onder de indruk zijn. En wat smaken ze zalig, het cadeau is compleet! Mijn klanten zijn heerlijk verwend met deze bonbons en wat een goed visitekaartje zo!!

Pauline van HuijsteeZout Services

Ik ben dol op chocolade én uiteraard op mijn eigen bedrijf. Dus toen ik mijn nieuwe logo ‘onthulde’ waren de logobonbons van Bonbonnina een hele logische keuze. Leuk, lekker en fraai én een attentie waar iedereen blij mee is.

Inge SchierBitterzoet

Mijn verjaardag was een succes met de workshop bonbons maken van Nina. Het was super goed voorbereid en erg leuk en gezellig om samen bonbons te maken. De bonbons waren ook erg lekker!

Karin SilleviseTransvision Reading

Sinds ongeveer een jaar bestel ik regelmatig bonbons bij Bonbonnina. De bonbons zijn dan gemaakt met het bedrijfslogo van Koi-factor en ik kan ze bestellen in diverse smaken/vullingen. Ik geef deze bonbons aan klanten als dank voor een opdracht of gewoon in de winkel voor bij de koffie. Niet alleen leuk maar ook heeeeeeeeerlijk!! Dat laatste is dan wel een beetje lastig. Je moet er eigenlijk meer bestellen dan je denkt nodig te hebben want zelf kun je er ook niet vanaf blijven! Kortom, wil je bonbons waarin je proeft dat ze met liefde zijn gemaakt, bestel ze bij Bonbonnina!!

René VeldhuisKoi-factor

Nina Liesker van Bonbonnina maakt heerlijke, ambachtelijke bonbons met een persoonlijke Touch. En dat proef je!!

Anja van DiestVan Diest Personal Management

Bonbonnina heeft onder andere geleverd aan de volgende bedrijven en organisaties:

Wilt u hier ook tussen staan?

Vraag altijd vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!