Ontdek het verhaal achter

Bonbonnina

Werken met chocolade en mijn klanten blij maken met de lekkerste en mooiste chocoladeproducten is mijn passie. Ik maak wat jij graag wilt hebben, zodat jij een uniek product krijgt waarmee je jouw klanten of gasten kunnen verrassen.

Altijd vers en van hoge kwaliteit

Bij Bonbonnina wordt uitsluitend gewerkt met Belgische recepten en Belgische chocolade van Callebaut. Wij bieden 100% handgemaakte, verse bonbons aan en een keur aan andere chocoladeproducten die worden gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. Zo werken wij uitsluitend met chocolade die vervaardigd is van duurzaam geteelde cacaobonen en gebruiken wij verse room, boter, gebrande noten en fruit. Al onze producten worden vervaardigd in ons eigen chocolade-atelier in Lisse. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd; van inkoop van de ingrediënten tot en met de productie, verpakking en levering. Daardoor is de kwaliteit van onze producten gegarandeerd.

Vakvrouwschap

Mijn eerste stappen op het gebied van chocolade waren de basisopleiding chocolaterie bij het Bakery Institute in Zaandam en een stage bij patisserie en chocolaterie Unlimited Delicious in Amsterdam. Om het vak uiteindelijk echt tot in de puntjes te kunnen beheersen, heb ik van 2013 tot en met 2015 een opleiding tot ambachtelijk chocoladebewerker gevolgd in België. Tijdens deze opleiding groeide mijn passie voor het werken met chocolade en nog voor het einde van de opleiding heb ik Bonbonnina opgericht.

Eindeloze mogelijkheden

Op het gebied van chocolade zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij jouw relatiegeschenken gepersonaliseerd en op maat maken zodat je een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten; van bonbons met bedrijfslogo tot chocoladestukken toegesneden op jouw bedrijfsactiviteiten. Ook voor een jubileum, een opvallende nieuwjaarswens, een origineel bedankje voor jouw bruiloft of cadeaupakketten ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij denken graag met je mee!

Voor het plaatsen van een bestelling, het boeken van een workshop, vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!