Skip to main content

Chocolade abonnement

Ben jij dol op chocolade? En hou je daarnaast van luxe voor jezelf? Geef jezelf dan een chocolade abonnement van Bonbonnina cadeau! Je ontvangt elke maand een verrassingspakket met drie verschillende soorten handgemaakte chocolades, die je niet in de winkel vindt! Iedere maand dus pure verwennerij en een chocolade cadeau op jouw deurmat.

Een abonnement is ook erg leuk om als chocolade cadeautje aan iemand anders te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een bedankje voor jouw personeel of een bijzonder cadeau voor een vertrekkende collega. En wil je iemand even een hart onder de riem steken of een jarige vriendin laten weten dat je aan haar denkt? Een chocolade abonnement is een onweerstaanbaar brievenbuscadeautje, waarmee je zeker indruk maakt!

Ik wil graag kennismaken

Pure verwennerij op je deurmat

Heb je een chocolade abonnement afgesloten dan ontvang je elke maand een heus verwenpakket met iedere keer andere, unieke en handgemaakte chocoladeproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe repen van Belgische chocolade met eetbare bloemen, heerlijke gemengde noten of gedroogd fruit. Ook onze gekleurde chocoladetulpen, heerlijke luxe bonbons en thema chocolade rondom de feestdagen vind je terug in het chocolade abonnement. En geen gedoe met afhalen, want dit chocolade cadeau valt gewoon bij jou thuis op de deurmat. Daarmee heb je altijd wat lekkers in huis.

Verjaardagscadeau
Zo’n heerlijk chocolade abonnement is natuurlijk ook superleuk en origineel om als verjaardagscadeau weg te geven aan een vriendin, vriend, collega of familielid. Het is ook mogelijk om dit cadeau van chocolade eenmalig te bestellen en naar het gewenste adres te laten sturen, al dan niet met een persoonlijk kaartje erbij. Het enige wat jij hoeft te doen, is het chocolade cadeautje bestellen en wij regelen de rest voor je.

Hoe werkt het?

Het verwenpakket ofwel chocolade cadeau wordt in de eerste week van de maand verstuurd*. Bij Bonbonnina kiezen we ervoor om de chocolade niet in een fancy verzenddoos te versturen. Een gelikte verpakking is natuurlijk mooi, maar ook een stuk duurder en wij leveren liever meer chocolade voor hetzelfde geld. Zo kun jij langer van jouw chocolade genieten.

* Uitzondering op de regel:
Wij versturen geen chocolade als het buiten warmer is dan 22 graden, want dan kan de chocolade tijdens de verzending gaan smelten en dat is natuurlijk doodzonde. In de zomer kan het dus gebeuren dat je verwenpakket later wordt bezorgd.

Let op:
Wil je vanuit/voor een ander land dan Nederland (bijvoorbeeld voor België) een abonnement aanvragen? Dan berekenen wij het verschil in verzendkosten door. Klik voor verzendingen buiten Nederland hier.

Proefkonijn

19,95 per keer

eenmalig genieten
 • Zorgeloos uitproberen
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
Aanvragen

Fijnproever

17,95 per maand

3 maanden genieten
 • 3 maanden gegarandeerd genieten
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
 • Loopt automatisch af
 • Verlengen altijd mogelijk
Abonneren

ChocoholicAanbevolen

16,50 per maand

6 maanden genieten
 •  6 maanden gegarandeerd genieten
 •  Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
 • Loopt automatisch af
 • Verlengen altijd mogelijk
 • Meer chocolade voor minder
Abonneren

ChocoliciousOns nieuwste aanbod

14,95 per maand

een heel jaar genieten!
 • Een heel jaar lang gegarandeerd genieten
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Leuk om cadeau te geven
 • Loopt automatisch af
 • Verlengen altijd mogelijk
 • Voor wie ècht niet zonder chocolade kan
Abonneren

Iemand anders verrassen met een chocolade abonnement?

Met een chocolade abonnement geef je een uniek chocolade cadeau aan iemand anders. Wil je liever eenmalig een chocolade cadeautje sturen? Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, voor moederdag of om een relatie te bedanken? Dan hebben wij het Proefkonijn voor je! Deze kun je namelijk gewoon voor één keer bestellen. Daarnaast kun je er een kaartje bij laten stoppen met jouw persoonlijke boodschap er op. Dat doen wij, voor slechts € 1,75 extra, graag voor je.

Hoe werkt de betaling?

De bedragen voor de verschillende chocolade abonnementen zijn inclusief btw en verzendkosten*. De abonnement dienen wel in één keer betaald te worden. Hiervoor ontvang je van ons een factuur. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag om jouw eerste heerlijke verwenpakket samen te stellen. En maak je geen zorgen over stilzwijgende verlengingen, want jouw chocolade abonnement loopt automatisch af. Al is het natuurlijk geen enkel probleem om hem te verlengen.

* De genoemde bedragen voor de chocolade abonnementen gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland geldt een toeslag in verband met hogere verzendkosten.

Aanmelden chocolade abonnement buitenland

  Jouw gegevens:

  Afleveradres:

  Door op Verstuur te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden (zie link onderaan de pagina).

  Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!