Maatwerk chocolade

Maatwerk chocolade doet wenkbrauwen fronsen! Of het nu gaat om een chocoladecadeau voor die ene speciale persoon die binnenkort Abraham of Sarah ziet, een bijzonder huwelijksbedankje voor jouw bruiloftsgasten of mooie gepersonaliseerde bonbons voor jouw jubileum.

chocolade-tulp
chocolade-op-maat

De mogelijkheden met chocoladeproducten zijn eindeloos. Zoek jij een bijzondere weggever voor jouw jubileum of huwelijksfeest of ben je op zoek naar maatwerk chocolade voor een bijzondere gelegenheid? Je bent hier op het juiste adres!

Zo maken wij onder andere gepersonaliseerde bonbons en chocolade met een foto of tekst er op. Maatwerk chocolade waarmee jij iemand echt kunt verrassen op zijn of haar verjaardag. Onze creativiteit en de wensen van de klant gaan bij maatwerk perfect samen!

Met een handgemaakt chocoladestuk, die helemaal naar jouw wensen is gemaakt, steel je echt de show bij een feestelijke gelegenheid.

Ben je op zoek naar het perfecte en meest originele huwelijksbedankje voor jullie gasten? Kijk dan eens hier!

Jubileum

Een jubileum is een mijlpaal en dat wordt natuurlijk gevierd met gepersonaliseerde bonbons. Een jaartal, afbeelding of foto op chocolade voor jouw gasten? Het kan allemaal.

Andere wensen?

Heb je zelf ideeën of wensen ten aanzien van een chocoladeproduct op maat? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee!

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!