Skip to main content
 
 
 
 
1
1

Maatwerk chocolade

Met maatwerk chocolade vallen jij en jouw bedrijf op!
Maatwerk chocolade klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Wij hebben namelijk geen standaard assortiment, maar maken wat jij graag wilt hebben, in de gewenste hoeveelheden en voor het gewenste budget. Daarnaast denken we graag mee met de door jou gewenste uitstraling van het product. Het gaat het er immers om wat jij wilt bereiken met het weggeven van een mooi chocolade cadeau.

Op maat gemaakte chocoladeproducten kunnen het het hele jaar door worden gegeven, daarom hoef je echt niet te wachten tot de kerst om aandacht te geven aan jouw medewerkers of klanten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een originele give away voor de marketing van jouw bedrijf of jouw evenement? Wil je een blijk van waardering geven aan jouw personeel door middel van een origineel bedankje? Of wil je sprekers op jouw congres bedanken met iets anders dan een bosje bloemen? Dan ben je bij chocolaterie Bonbonnina aan het juiste adres voor een mooi maatwerk chocoladeproduct.

Chocolade met logo

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw relaties? En mag het wel eens wat anders zijn dan een bloemetje? Wat dacht je van een set luxe en handgemaakte bonbons met jouw bedrijfslogo er op in een mooie verpakking? Een smaakvol relatiegeschenk om weg te geven. Bij Bonbonnina kun je naast bonbons ook andere gepersonaliseerde chocolade laten maken, bijvoorbeeld chocolade met jouw persoonlijke boodschap er op of chocoladeproducten ter gelegenheid van een jubileum. Hieronder vind je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Zakelijk choco cadeau

Wil je een klant of bijvoorbeeld een jarige medewerker bedanken met een origineel chocolade cadeautje en deze echt aandacht geven? Of wil je een relatie even een hart onder de riem steken? Dan is een zakelijk choco cadeau zo geregeld. Dit cadeautje bestaat uit minimaal drie originele, handgemaakte chocoladeproducten en wordt per brievenbuspost verzonden naar de gelukkige ontvanger. Indien gewenst voegen we nog een handgeschreven kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. En het mooie is: jij hoeft het alleen maar te bestellen en wij regelen de rest voor je.

Bedankjes op maat

Eén of meerdere medewerkers bedanken voor hun inzet hoeft helemaal niet ingewikkeld of groots en meeslepend te zijn. Het gaat namelijk om het gebaar en om het gevoel van waardering dat je overbrengt met bijvoorbeeld het geven van een leuke attentie. En dat kan bij chocolaterie Bonbonnina op een originele manier!

Ben jij een manager en wil je regelmatig jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Ben je daarvoor op zoek naar een leuke en vooral originele attentie? Kijk dan eens naar de voorbeelden hieronder. We verzorgen jouw cadeaus en maatwerk chocolade graag en kunnen ze, indien gewenst, per post versturen.

Kun je er zelf nog geen chocola van maken?

Laten we dan eens kennismaken!

Alles begint bij een persoonlijke kennismaking. Heb jij vragen over de toepassing van maatwerk chocoladeproducten in jouw marketing- en personeelsbeleid?
Dan denken wij graag met jou mee.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee zodat jij een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten.

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!