Jij bent goud waard

11,49 incl. BTW

Jouw  medewerkers erkennen en waarderen, hoeft niet complex te zijn. Het draait immers allemaal om de Vitamine A van Aandacht en de Vitamine V van Verbinding. Door meer erkenning te geven voor de goede prestaties van jouw medewerkers of aandacht te schenken aan bijzondere gelegenheden, voelen jouw collega’s zich nog meer thuis bij jouw onderneming. En laten we eerlijk zijn: jouw medewerkers zijn toch zeker goud waard? Dus waarom zou je ze niet af en toe een blijk van waardering sturen? En dat hoeft echt niet groots en meeslepend te zijn, een klein gebaar is genoeg. Met dit bijzondere chocoladestuk laat je op een originele manier zien hoezeer je de inzet van jouw team waardeert.

Dit speciale bedankje weegt ongeveer 150 gram en wordt met liefde vervaardigd van zijdezachte witte chocolade. Dit chocoladestuk wordt gepresenteerd in een luxe vensterdoos, voorzien van een elegant randje dat het cadeau compleet maakt.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Jouw  medewerkers erkennen en waarderen, hoeft niet complex te zijn. Het draait immers allemaal om de Vitamine A van Aandacht en de Vitamine V van Verbinding. Door meer erkenning te geven voor de goede prestaties van jouw medewerkers of aandacht te schenken aan bijzondere gelegenheden, voelen jouw collega’s zich nog meer thuis bij jouw onderneming. Niet alleen zijn tevreden medewerkers productiever, maar met wat extra aandacht blijven ze ook graag bij jouw bedrijf werken! En laten we eerlijk zijn: jouw medewerkers zijn toch zeker goud waard? Dus waarom zou je ze niet af en toe een blijk van waardering sturen? En dat hoeft echt niet groots en meeslepend te zijn, een klein gebaar is genoeg. Met dit bijzondere chocoladestuk laat je op een originele manier zien hoezeer je de inzet van jouw team waardeert.

Dit speciale bedankje weegt ongeveer 150 gram en wordt met liefde vervaardigd van zijdezachte witte chocolade. Maar het gaat niet alleen om de smaak; de presentatie is net zo belangrijk. Daarom wordt dit chocoladestuk gepresenteerd in een luxe vensterdoos, voorzien van een elegant randje dat het cadeau compleet maakt.

Door dit kleine gebaar toon je niet alleen jouw dankbaarheid, maar laat je ook zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Het is een originele manier om de waarde die elke medewerker toevoegt aan jouw team en organisatie te laten blijken. Of het nu gaat om het vieren van successen, het erkennen van toewijding of het gewoon laten zien dat je aan ze denk; dit chocolade cadeautje spreekt boekdelen. Het is een gebaar dat de verbinding binnen het team versterkt en de motivatie hoog houdt.

Laat jouw waardering dus zien en stuur jouw teamleden een beetje extra aandacht en erkenning in de vorm van dit heerlijke witte chocolade cadeau. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hun dag net wat zoeter maken.

 

Extra informatie

smaak

wit