Bonbons in luxe transparante doos

26,75 incl. BTW

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties dat zowel opvalt als smaak combineert? Is het de hoogste tijd om jouw klanten weer eens een blijk van waardering te sturen? Waarom zou je jezelf beperken tot bloemen of chocolade, wanneer je ze beide cadeau kunt geven in één prachtig pakket? Deze heerlijke bonbons met 20 stuks in een luxe transparante doos zijn met zorg en vakmanschap gemaakt en vormen een bijzonder origineel cadeau. Met deze luxe bonbons geef je geen gewoon cadeau – het is een ervaring die je weggeeft!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties dat zowel opvalt als smaak combineert? Is het de hoogste tijd om jouw klanten weer eens een blijk van waardering te sturen? Waarom zou je jezelf beperken tot bloemen of chocolade, wanneer je ze beide cadeau kunt geven in één prachtig pakket? Deze heerlijke bonbons in een luxe transparante doos zijn met zorg en vakmanschap gemaakt en vormen een bijzonder origineel cadeau. Met deze luxe bonbons geef je geen gewoon cadeau – het is een ervaring die je weggeeft!

In onze elegante, transparante vensterdoos vind je maar liefst 20 grote bonbons met een subtiel bloemenpatroon, die stuk voor stuk gevuld zijn met heerlijke smaken, die je smaakpapillen verwennen. Van romige karamel tot rijke hazelnootpraliné, elke hap is een belevenis op zich, gehuld in een heerlijk laagje knapperige chocolade. En laten we de kwaliteit niet vergeten; we gebruiken alleen de beste, verse ingrediënten en natuurlijk echte Belgische chocolade, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw waardevolle klanten en relaties.

Het geven van bonbons als relatiegeschenk is altijd een goed idee, want wie kan er nu weerstaan aan de verleiding van zo’n heerlijk chocolade cadeau? Het is een blijk van waardering die niet snel vergeten zal worden door de ontvanger en het toont de zorg en aandacht die je besteedt aan jouw zakelijke banden, die je hiermee meteen versterkt.

Wil je een extra persoonlijke boodschap aan dit chocolade cadeau toevoegen? Dat kan. We bieden ook de mogelijkheid om deze verrukkelijke bonbons te bestellen met jouw eigen bedrijfslogo erop. Een subtiele herinnering aan jouw bedrijf bij elke verrukkelijke hap.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. We denken graag met je mee zodat jij de beste indruk kunt maken op jouw relaties.