Giftbox Rocky Road

10,40 incl. BTW

Rocky road chocolade is een heerlijke lekkernij die voornamelijk bekendheid is in Australië en Amerika. Het goede nieuws is dat dit heerlijke snoepgoed nu ook eenvoudig te bestellen is in Nederland en absoluut een plekje verdient op je lijstje van ‘must-try’ snoepgoed.

Rocky road kun je met verschillende ingrediënten maken. Voor onze rocky road rotsjes gebruiken we stukjes biscuit, hazelnoten, amandelen en mini-marshmallows. Deze mengen we door een dikke laag Belgische chocolade en daarna scheppen we er rotsjes van. In een box passen ongeveer 14 rotsjes, dus hier kun je met meerdere collega’s of medewerkers van genieten of jouw relaties verrassen met dit originele cadeau!

De rocky road rotsjes zijn te bestellen in de smaken puur, melk en wit.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Rocky road is een heerlijke chocolade lekkernij die vooral bekend is in Australië en Amerika. Het goede nieuws is dat dit heerlijke snoepgoed nu ook eenvoudig te bestellen is in Nederland en absoluut een plekje verdient op jouw lijstje van ‘must-try’ snoepgoed. De oorsprong van deze smaakexplosie van chocolade is niet helemaal duidelijk, maar verschillende Amerikaanse partijen claimen dit geweldige chocoladeproduct al ergens in de negentiende eeuw te hebben uitgevonden als dessert.

In Amerika wordt rocky road traditioneel gemaakt van melkchocolade, marshmallows en walnoten of amandelen en geserveerd in grote brokken. Wij hebben er echter onze eigen twist aan gegeven en maken onze rocky road van stukjes biscuit, hazelnoten, amandelen en mini-marshmallows. Wat dit lekkers extra bijzonder maakt, is dat we alle ingrediënten onderdompelen in een dikke laag echte Belgische chocolade waarna we ze met de hand tot kleine rotsjes vormen. Elk hapje is een perfecte smaakexplosie van zoet, crunchy en romigheid.

Onze rocky road rotsjes zijn perfect om cadeau te geven en passen met ongeveer 14 stuks in een mooie gift box. Zo kun je deze delen met jouw collega’s en medewerkers, waardoor het een perfecte keuze is voor gezellige bijeenkomsten of een lekker alternatief voor het koekje bij de koffie tijdens een meeting. Je kunt deze gift box ook aan jouw relaties cadeau geven en ze verrassen met dit bijzondere chocoladeproduct.

Bovendien bieden we de rotsjes in diverse smaken aan, variërend van de rijke intensiteit van pure chocolade tot de romige zachtheid van melkchocolade en de subtiele zoetheid van witte chocolade. Zo is er voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jouw relaties, collega’s of medewerkers vandaag nog op een verrukkelijke en smaakvolle reis met onze heerlijke rocky road rotsjes!

Extra informatie

Smaak

Puur, Melk, Wit