Skip to main content

Om onze klanten het hele jaar door van de lekkerste, handgemaakte chocoladeproducten te voorzien, kun je vanaf nu ook brownies bij Bonbonnina bestellen!

Het voordeel van brownies is dat deze het hele jaar door vers gebakken en verstuurd kunnen worden, dus ook als de buitentemperaturen te hoog zijn om andere chocoladeproducten te versturen (en dat is toch al als het warmer is dan 22 graden). De brownies zijn heel eenvoudig via deze website te bestellen in stukken voor 6 tot 8 personen en 12 tot 16 personen. Je kunt ze dus zelf in de gewenste grootte snijden. Na jouw bestelling, bakken we de brownies vers voor je en versturen we ze als brievenbuspakket in vetvrij papier naar elk gewenst adres in Nederland. Wil je de brownies naar bijvoorbeeld België of Duitsland sturen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op, omdat de verzendkosten naar het buitenland wat hoger zijn dan binnen Nederland.

Dit zijn de brownies bij Bonbonnina

Qua smaken hebben we natuurlijk de classic brownies boordevol pure chocolade en walnoten, maar ook minder voor de hand liggende combinaties zoals blondies met Ruby chocolade, witte chocolade en frambozen. En wat dacht je van de sticky karamel brownies! Deze maken we met heerlijke pure chocolade, cacaopoeder en sticky karamelpasta. Probeer daar maar eens vanaf te blijven!

Houd je meer van frisse smaken? Dan is de blondie met romige witte chocolade en verse, geraspte citroen echt iets voor jou. En voor de liefhebbers van extra pure chocolade hebben we de dark brownie. Deze brownie bakken we met chocolade met 72% cacao en cacaopoeder en is zijdezacht van smaak.

Wij bakken alle brownies natuurlijk met echte Belgische chocolade, roomboter en verse, biologische eieren. Leuk om cadeau te geven aan een jarige klant of om zelf op kantoor uit te delen bij de koffie!

Wil je meer weten over de chocolade producten en brownies van Bonbonnina en wat die kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!