Skip to main content

Aan het einde van het jaar denken veel bedrijven na over hun relatiegeschenken. Chocolade is als verbindend relatiegeschenk hierbij bij uitstek geschikt als cadeau. Het is een manier om de verbinding met klanten, medewerkers en leveranciers te versterken en hét moment om erkenning en waardering te laten blijken aan alle, voor de organisatie belangrijke, relaties.

Gepersonaliseerde chocolade als verbindend relatiegeschenk

En wat is er nu leuker om een gepersonaliseerd, op maat gemaakt chocolade cadeau te geven of te ontvangen? Zo kan een organisatie zich niet alleen op een originele manier onderscheiden van anderen, het is ook meteen duidelijk dat er écht aandacht is besteed aan het geschenk.

En het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Zo zijn bijvoorbeeld bonbons met Sinterklaas opdruk, gevuld met een heerlijke marsepeinganache, of een doosje gevuld met speculaasrotsjes een origineel alternatief voor de bekende chocoladeletter met Sinterklaas. Of denk eens aan een leuk kerstgeschenk of kerstpakket met daarin gouden engeltjes van heerlijke melkchocolade, een gedecoreerde chocolade kerstboom of een mooie doos vol met luxe bonbons met het bedrijfslogo er op. Dat is toch veel leuker dan die standaard fles wijn waar jouw relaties er al zoveel van ontvangen?

Wil je toch graag wijn cadeau geven aan jouw relaties? Dan is een heerlijke fles sprankelende Moscato d’Asti uit Italië gecombineerd met verschillende chocoladesoorten een heel origineel cadeau. Deze wijn combineren we met witte chocolade met stukjes karamel en melkchocolade met stukjes stroopwafel, die het bloemige karakter van de wijn versterken. En ook witte chocolade met lavendel is een geschikte en hele verrassende combinatie met deze wijn, omdat deze het fruitige van de wijn versterkt. Als dat geen feestelijke afsluiting van het kerstdiner wordt…..

Wil je meer weten over gepersonaliseerde relatiegeschenken en wat die voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij mee kunnen denken over jouw perfecte relatiegeschenk.