Workshop bonbons én pindarotsjes

Tijdens deze workshop maak je per persoon 24 bonbons en pindarotsjes van vers gebrande pinda’s, die je na afloop in een mooi bonbondoosje en zakje verpakt en daarna lekker mee naar huis neemt om er thuis van na te genieten.

Direct aanmelden

Duur

Duur van deze workshop bedraagt ± 3 uur. Let op: kan uitlopen.

Kosten

Kosten voor deze workshop zijn €45,00 per persoon (incl. btw).

Capaciteit

Workshop biedt ruimte aan 4 – 15 personen. Meer is mogelijk.

Start

Exacte datum en locatie worden in overleg afgestemd.

Het programma

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke bonbon
  • Korte uitleg over de geschiedenis en herkomst van chocolade
  • Filmpje over de productie van chocolade: van boon tot chocolade
  • Korte uitleg over wat we gaan doen, de materialen en de grondstoffen

Bonbons maken

Eerst ‘mouleren’ we de bonbonvormen met chocolade en maken we onze eigen cupjes. Daarna koken we de vullingen voor de bonbons aan de hand van recepten. We vullen de vormen met onze zelfgemaakte vullingen en als de vullingen uitgehard zijn, sluiten we de vormen met chocolade. We lossen de vormen en verpakken de bonbons in een mooi bonbondoosje.

Pindarotsjes maken

Tussen het maken van de bonbons door maken we onze eigen pindarotsjes van vers gebrande pinda’s. Deze verpak je daarna in een zakje om lekker mee naar huis te nemen.

Workshop bonbons én pindarotsjes

Ja, ik wil mij aanmelden voor deze workshop!

Contact opnemen

Heeft u vragen over het volgen of bijwonen van deze workshop? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact opnemen met Bonbonnina

Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!