Skip to main content

Workshop bonbons voor gevorderden

Deze unieke workshop voor gevorderden is speciaal voor diegenen, die al eerder een workshop chocolade maken hebben gevolgd en die het leuk vinden om een stapje verder te gaan op chocoladegebied.

In deze workshop gaan we samen met ingewikkeldere recepten aan de slag en maken we bijvoorbeeld bonbons met verse peper en bonbons met verse munt! Zo maak je bonbons die nét even wat specialer zijn, zowel qua uitvoering als qua smaak en die je niet zomaar in de winkel vindt.

Direct aanmelden

Duur

De duur van deze workshop bedraagt ± 3 uur. Let op: kan uitlopen.

Kosten

Deze workshop kost €59,50 per persoon (incl. btw).

Capaciteit

Te boeken vanaf 4 personen.

Start

Datum en tijdstip worden in overleg afgestemd.

Het programma

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke bonbon
  • Korte uitleg over wat we gaan doen, de materialen en de grondstoffen
  • Zelf bonbons maken van A tot Z met professionele recepten
  • Pauze met een film over de productie van cacao en chocolade
  • Proeverij van bijzondere chocoladesoorten

Bonbons maken

Eerst ‘mouleren’ we de bonbonvormen met chocolade en maken we onze eigen cupjes. Daarna bereiden we de vullingen voor de bonbons voor, die we daarna koken aan de hand van professionele recepten. Na een korte pauze vullen we de vormen met onze zelfgemaakte vullingen en als de vullingen uitgehard zijn, sluiten we de vormen met chocolade. We lossen de vormen en verpakken de bonbons in een mooi bonbondoosje, die je daarna lekker mee naar huis neemt om thuis van na te genieten.

Proeverij bijzondere chocolades

Tussen het maken van de bonbons door houden we een chocoladeproeverij met verschillende soorten chocolade en gaan we ontdekken, dat er nog best veel komt kijken bij het proeven van chocolade. Aan de hand van een tabel vullen we in wat we ruiken, zien, horen en natuurlijk proeven. Proef als een pro!

Workshop bonbons voor gevorderden

Ja, ik wil mij aanmelden voor deze workshop!

    Contact opnemen

    Heeft u vragen over het volgen of bijwonen van deze workshop? Aarzel niet en neem contact met ons op.

    Contact opnemen met Bonbonnina

    Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!