Skip to main content

Zakelijk choco cadeau –
pure aandacht op de deurmat

Vind jij aandacht geven aan jouw klanten en medewerkers belangrijk? En vind je kwaliteit belangrijk? Dan is het zakelijke choco cadeau het perfecte relatiegeschenk of bedankje voor jou!

Het zakelijke choco cadeau bestaat uit een verrassingspakket met drie stukken heerlijke, handgemaakte chocolade die je niet in de winkel vindt. Dit verwenpakket bevat iedere maand andere ambachtelijke chocolade, bijvoorbeeld luxe repen met eetbare bloemen, gekaramelliseerde amandelen of rood fruit met roze peper, maar ook gekleurde chocoladetulpen, heerlijke verse bonbons en thema chocolade rondom de feestdagen.

En geen gedoe met afhalen, want de chocolade valt gewoon bij jouw relatie of medewerker op de deurmat. Supermakkelijk te bestellen en wij regelen de rest voor je, zodat jij je weer met jouw business kunt bezighouden.

Relatiegeschenk

Zo’n heerlijk chocolade pakket is natuurlijk het ideale cadeau om weg te geven aan jouw zakenrelaties als eindejaarsgeschenk of om ze te bedanken voor die ene mooie lead of opdracht.

Bedankje medewerker

Het zakelijke choco cadeau is ook superleuk om cadeau te geven aan een nieuwe medewerker, zodat hij/ zij zich meteen thuis voelt in de organisatie. Of bedank jouw team eens op een hele originele manier voor het leveren van een topprestatie. Daarnaast is het pakket ook heel geschikt om weg te geven als kerstpakket, bij een geboorte, verhuizing of om te laten weten dat je nog aan een langdurig zieke medewerker denkt.

Hoe werkt het?

Het zakelijke choco cadeau wordt in principe in de eerste week van de maand verstuurd.*  Bij Bonbonnina kiezen we ervoor om de chocolade niet in een fancy verzenddoos te versturen. Een gelikte verpakking is natuurlijk mooi, maar ook een stuk duurder en wij leveren liever meer chocolade voor hetzelfde geld, zodat jouw zakelijke relatie of medewerker langer van jouw chocoladepakket kan genieten. Vind je de verpakking wel belangrijk? Dan regelen we dat natuurlijk graag voor je.

* Uitzondering op de regel: Wij versturen geen chocolade als het buiten warmer is dan 22 graden, want dan kan de chocolade tijdens de verzending gaan smelten en dat is natuurlijk zonde. In de zomer kan het dus gebeuren dat het verrassingspakket later wordt bezorgd.

Zakelijk choco cadeauBestel hier

19,95 per stuk

Thuisbezorgd
 • Bijzonder brievenbuscadeautje
 • Inclusief btw én verzendkosten
 • Aandacht voor jouw relatie / medewerker
Aanvragen

Mag het een beetje meer zijn?

Wil je dit verrassingspakket niet één keer maar een paar keer bij jouw relaties of medewerkers op de mat laten vallen? Dat kan natuurlijk ook! Bestel dan een Fijnproever abonnement van drie maanden of een Chocoholic abonnement van zes maanden. Extra leuk natuurlijk met een kaartje erbij. Dat verzorgen wij graag voor je, voor slechts € 1,75 extra. Jij bepaalt wat er op het kaartje moet komen te staan en wij stoppen het bij het pakket.

Hoe kan er betaald worden?

Bedragen per maand of eenmalig zijn inclusief btw en verzendkosten*. De bestelling dient in één keer van te voren betaald te worden. Hiervoor ontvang je van ons een factuur. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag om jouw bestelde verwenpakket samen te stellen. En geen zorgen over stilzwijgende verlengingen, een abonnement loopt automatisch af.

* De genoemde bedragen voor het zakelijke choco cadeau/ de chocolade abonnementen gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland geldt een toeslag in verband met hogere verzendkosten.

Aanmelden buitenland

  Jouw gegevens:

  Pakket / Abonnement:

  Opmerkingen en / of persoonlijke boodschap:

  Afleveradres

  Door op Verstuur te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden (zie link onderaan de pagina).

  Leuke weetjes en informatie over chocolade? Schrijf je in voor de Choco Info nieuwsbrief!