Skip to main content

Bij ambachtelijke chocolaterie Bonbonnina maken we geen chocolaatjes!

Hoezo? Denk je nu misschien. Wat maak je dan wel in een chocolaterie?

Nou, bij ambachtelijke chocolaterie Bonbonnina zorgen we ervoor dat onze klanten op een unieke manier aandacht, erkenning en waardering kunnen geven aan voor hen belangrijke  relaties. En dat doen we in de vorm van chocolade!

Klinkt dit misschien een beetje ingewikkeld? Welnee. Bij chocolaterie Bonbonnina zorgen we ervoor dat onze klant juist wordt ontzorgd.

Aan de hand van het gestelde budget, de opgegeven aantallen en vooral de gewenste uitstraling, bedenken én maken wij namelijk het meest passende chocoladeproduct of chocolade cadeau. We maken alle chocoladeproducten natuurlijk met de hand, want we zijn geen fabriek, en met echte Belgische chocolade, omdat kwaliteit bij ons voorop staat. Onze chocoladeproducten zijn namelijk uniek en die vind je dus niet in de winkel. Daarmee heeft onze klant een origineel en bijzonder chocolade cadeau waarmee hij of zij zichzelf kan onderscheiden richting zijn of haar belangrijke relaties. En zeg nou zelf, dat is toch veel origineler en opvallender dan een fles wijn of een bos bloemen? Bovendien laat je meteen aan jouw relaties zien dat je echt aandacht hebt besteed aan datgene wat je ze cadeau geeft.

Zoek je een mooie, handgemaakte chocoladereep met een persoonlijk kaartje erbij of een doos met luxe bonbons of logobonbons in een giftbox? Of ben je op zoek naar een groot chocoladepakket met verschillende producten om cadeau te geven aan die nieuwe klant? We kunnen voor vrijwel elk budget wel wat leuks bedenken.

Met andere woorden: wij vertalen jouw persoonlijke boodschap in chocolade! De bestelde chocolade cadeaus kunnen altijd in ons chocolade atelier worden opgehaald, maar we kunnen ze natuurlijk ook opsturen naar het gewenste adres.

De gave foto is overigens van Debbie Oudendijk van Debbie Oudendijk Fotografie.