Skip to main content

Een bedankje aan één of meerdere medewerkers geven als dank voor hun inzet en loyaliteit hoeft helemaal niet ingewikkeld of groots en meeslepend te zijn.

Het gaat immers om het gebaar en om het gevoel van waardering dat je overbrengt door bijvoorbeeld het geven van een leuke attentie. Als bedankje aan jouw medewerkers kun je natuurlijk een bloemetje geven of een fles wijn, maar waarom zou je voor hetzelfde geld niet eens voor iets heel anders kiezen? Iets origineels, iets bijzonders en vooral iets waarmee je laat zien dat je echt aandacht hebt besteed aan jouw blijk van waardering voor jouw hardwerkende mensen.

Met dat idee in mijn achterhoofd ben ik aan het experimenteren geslagen in de productieruimte en heb ik dit luxe tablet van chocolade gemaakt: het ‘Jij bent goud waard’ tablet. Het weegt circa 150 gram en we presenteren het in een mooie, luxe vensterdoos met een chique rand. We maken dit chocolade stuk natuurlijk met de hand en van romige witte Belgische chocolade. Dit bedankje kunnen we natuurlijk ook in melk en pure chocolade voor je maken. En om het je makkelijk te maken, kan dit chocolade cadeau gewoon met de brievenbuspost worden verstuurd naar jouw medewerkers. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze attentie van chocolade persoonlijk aan jouw personeel te overhandigen. In dat geval sturen we de chocoladestukken in één pakket naar je op. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw bestelling op te halen in ons chocolade atelier.

Vind je het leuk om jouw medewerkers eens te verrassen met een leuk, origineel en handgemaakt cadeau van chocolade? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met je mee.