Skip to main content

Gepersonaliseerde relatiegeschenken vallen veel meer op bij klanten en ze hoeven niet meer te kosten dan een bosje bloemen of een fles wijn.

Zo stuurt Marinka van Dijk van Travel Counsellors haar klanten een mooie, grote chocoladereep met een hele persoonlijke boodschap er op. Op dit chocolade cadeau zijn namelijk haar bedrijfslogo, haar naam en een persoonlijk berichtje weergegeven. Deze gepersonaliseerde relatiegeschenken vormen een origineel bedankje, waarmee Marinka haar klanten bedankt voor hun boeking en het vertrouwen dat zij in  haar stellen. De persoonlijke boodschap en het bedrijfslogo maken we met behulp van eetbare inkt en printen we met de voedselprinter op witte Belgische chocolade. Deze boodschap heeft de vorm van een visitekaartje. Dit kaartje monteren we vervolgens op een grote, handgemaakte reep van krachtige, pure chocolade. Natuurlijk verpakken we dit chocolade cadeau in een transparante verpakking, zodat de gelukkige ontvanger de persoonlijke boodschap meteen ziet. Zo creëren we namens onze klant een ‘wow-effect’.

En zo’n gepersonaliseerd relatiegeschenk valt natuurlijk bij iedereen in de smaak, want wie houdt er nu niet van chocolade? Ze vallen trouwens niet alleen in de smaak, ze vallen ook door de brievenbus op de deurmat, want ze worden per brievenbuspost verzonden! Dat is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook gemakkelijk voor de schenker, die we hiermee volledig ontzorgen.