Skip to main content

Ken je het chocolade abonnement al?

Chocolaterie Bonbonnina biedt, voor de echte chocoholics onder ons, maar liefst vier verschillende chocolade abonnementen aan:
1) Het Proefkonijn => Als je het eerst eens wilt uitproberen of iemand een leuk en vooral lekker chocolade cadeautje thuis wilt laten bezorgen;
2) De Fijnproever => Je ontvangt 3 maanden lang elke keer een ander verrassingspakket vol met heerlijke, handgemaakte chocolade. Deze chocoladeproducten vind je zeker niet in de winkel en ze zijn elke maand anders. Het Fijnproever abonnement wordt ook vaak als verjaardagscadeau voor iemand anders besteld;
3) De Chocoholic => Het 6 maanden abonnement voor wie niet van chocolade af kan blijven. Zo heb je een half jaar lang altijd wat lekkers in huis;
4) Het Chocolicious abonnement => Voor wie echt niet zonder chocolade kan, hebben we een jaarabonnement. Je geniet maar liefst een jaar lang van de heerlijkste Belgische chocolade. Elke maand ontvang je een ander chocolade cadeautje in jouw brievenbus. Dat is genieten met een grote G!

De chocolade pakketten maken we met de hand en ze bestaan uit minstens drie verschillende soorten chocolade, die je niet in de winkel vindt. Van de lekkerste bonbons tot chocoladerepen met eetbare bloemen. En van luxe breekchocolade met noten tot tabletten met karamel en zeezout. Elke maand maken we weer andere chocoladestukken voor je en daarbij stemmen we het aanbod af op de seizoenen.

De chocolade cadeaus worden per post bezorgd op het door jou opgegeven adres. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook superleuk om aan iemand cadeau te geven, bijvoorbeeld als origineel verjaardagscadeau! Daarnaast kun je ervoor kiezen om bij de eerste zending een kaartje mee te laten sturen met een door jou aangegeven persoonlijke boodschap. Hoe leuk is dat?

En geen gedoe met stilzwijgende verlengingen: het abonnement stopt automatisch na de laatste verzending. Verlengen is uiteraard altijd mogelijk!