Skip to main content

Vraag je je wel eens af wat een bonbon met bedrijfslogo voor jouw bedrijf kan doen?

Als je (potentiële) klanten op de zaak ontvangt, wat geef je ze dan bij de koffie of de thee? Is dat een standaard, in plastic verpakt, koekje die met een beetje pech nergens naar smaakt? Of geef je ze helemaal niets erbij? Wat wil je uitstralen richting jouw klanten als je ze net ontvangen hebt? Hieronder vind je een mooi voorbeeld van wat chocolade met jouw bedrijfslogo er op voor jouw bedrijf kan betekenen.

Maak van het bezoek van jouw klant een belevenis en val op

Regelmatig levert chocolaterie Bonbonnina bonbons met het logo er op aan het bedrijf Ambiance zonwering. Deze luxe bonbons, gevuld met een handgemaakte hazelnootpraliné, biedt de medewerker in de showroom aan aan de klanten bij een kopje koffie. In eerste instantie werd er een snoepje aangeboden, maar bij Ambiance vinden ze deze bonbons veel beter passen bij de chique uitstraling van het bedrijf. Per slot van rekening staat kwaliteit hoog in het vaandel bij deze zonweringspecialist en die kwaliteit willen ze in alles tot uiting laten komen. Dus denken ze ook aan het extraatje bij de koffie of thee. Op deze manier laat het bedrijf natuurlijk zien, dat ze kwaliteit belangrijk vinden en dat ze extra aandacht besteden aan zoiets eenvoudigs als een kopje koffie voor de klanten. Bovendien maakt Ambiance van het bezoek aan de showroom een belevenis voor de klant door net even wat extra’s te geven. Daarmee onderscheiden ze zich natuurlijk ook van hun concurrenten en halen ze op deze manier meer omzet binnen.

Straal kwaliteit uit richting jouw klanten

Heb jij dus ook een bedrijf met een hoogwaardige kwaliteit aan producten of diensten en ontvang je regelmatig klanten? Maak het bezoek van jouw klanten dan ook tot een ware belevenis, straal kwaliteit uit en doe nét even wat meer dan jouw concurrenten. Chocolaterie Bonbonnina maakt ook voor jouw bedrijf graag speciale bonbons met jouw logo, product of initialen er op. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee!